Douchecabines

Vroeger waren douchecabines kolossaal, gericht op functionaliteit en zonder enige sfeer. De huidige generatie douches met glazen wanden creëren een subtiele ruimtelijke sfeer waardoor ze in belangrijke mate bijdragen aan de waarde van uw badkamer.

Het voordeel van de douchecabine is natuurlijk dat de badkamer niet nat spat. Echter als je voldoende ruimte hebt is het ruimtelijker om de douche gewoon vrij van wanden in de badkamer te plaatsen

Douchecabines van nu hebben ook vorm. Ze zijn rond, hebben meerdere hoeken en er zijn ruimtebesparende modellen. Elk model biedt zo een eigen sfeer en oplossing voor elk badkamerdesign. De glazen wanden van de cabine krijgen door stelprofielen extra stevigheid. Er is gekozen voor smalle profielen die geen afbreuk doen aan het ruimtelijk effect van het glas. Bovendien zijn alle wanden van de douchecabines van Interbaden voorzien van kwaliteitsveiligheidsglas.

De glazen wanden zijn verder zo vlak mogelijk gehouden om zo weinig mogelijk last te hebben van achterblijvende zeep- en kalkresten. Het glas is easy clean door een vernuftige coat met een zeep- en kalkwerend vermogen.